BlackBerry Indonesia

**Daftar Gratis Update**

Jump to content

*New Check out Best Sellers Softwares for Blackberry *Download: BerryIndo App*NEW: 25 Must Have BlackBerry Apps Download

All in One IM Messenger

Jan 2010
03

IM+ All-in-One Messenger  v8.4  by SHAPE Services

Popular Request: Chat Facebook dan Skype

Now you can Chat in AIM®/iChat, MSN®/Windows Live™ Messenger, Yahoo!®, ICQ®, Jabber®, Google Talk™, MySpaceIM, Facebook and even Skype! Now with Twitter support!
No cost per message!

#1 multi-service mobile instant messenger on all mobile platforms!

Features:

* Enjoy unique speech recognition option, which is now subscription available! Dictate instant messages and exchange them with your friends!
* Stay online in IM Push mode and save the battery life! In this mode, IM+ is not running, you remain online and continue receiving IMs as e-mails pushed to your BlackBerry Inbox, so you can reply to them right away.
* Skype group chat. Invite your friends to Skype group chat and enjoy conversation!
* Twitter functionality. View friends timeline, favorites, direct messages and replies. Post pictures and voice messages to your timeline!
* Integration with BlackBerry Inbox for OS 4.6 and higher. The last received IMs are placed BlackBerry message inbox and you get immediate notification of incoming messages on the BlackBerry home screen.

Minimum Requirements:

* Storm Edition
o RIM BlackBerry 4.7 OS
* 4.6 OS Edition and BlackBerry Tour
o BlackBerry 4.6 OS
* Blackberry Edition
o RIM BlackBerry 4.2 OS

Download Free Trial di website Mobihand di Halaman All in One IM Messenger pilih Free Trial

Indahnya Berbagi…

Penting: Daftar Gratis untuk terima updates blackberry, promo & diskon " Juga download BB app/launcher http://bb.BerryIndo.com

Perhatian: situs ini adalah tempat berbagi, kami tidak memberikan support / garansi atas info & apps. Hubungi developer bersangkutan untuk support. Baca Terms of Use

Related Posts


7 Shares & Comments

  1. # danu69 on January 5th, 2010

    Saya mau tanya klo mau lacak lokasi hp bb dng pin bb ada ga?????????

    [Reply]

  2. # MoneyBerry on January 4th, 2010

    dari sisi tampilan dan kestabilan sepertinya IM+ better dibanding Beejive.. namanya beda harga ga bisa dibohongi dah :) … anyway, ada yang punya activation code IM+ ga nih?

    [Reply]

  3. # johan on January 4th, 2010

    Berryindo tetap update aja
    Jangan berhenti gw slalu tunggu updatesmu

    [Reply]

  4. # guztiputra on January 4th, 2010

    Cara berhenti. Agar email d.krmin berryindo gmna yah?saya dah cb ganti k.email lain spy email sy ga brisik d.krmin berryindo,tp ttp aja k.krm email yg sy pasang d.BB!!pusink bkin nyampah!!!byk bgt s.hari bsa 7-8email.mana ga smua update.ky ngejar postingan gt!!!maf saya td sopan tp kyataan sy dah terganggu sekali.ckup saya jd followers berryindo dan BBM saja.trms mohon bantuan dan petunjuknya.

    [Reply]

    Blackberry Indonesia Reply:

    @guztiputra
    maaf jika terganggu… memang minggu ini agak banyak updates, tapi sehari gak ada 7-8 emails deh :-)
    di bawah/footer setiap email dari berryindo.com
    ada kata dan link You may “unsubscribe” or “change your contact details” at any time.
    klik link “unsubscribe” untuk berhenti menerima emails atau “change your contact details” untuk ganti alamat email

    BBM kami sering hang dan jarang kami kirim updates lewat BBM

    [Reply]

  5. # Daniel on January 3rd, 2010

    Tapi aplikasi ini jeleknya bayar..
    Ulas BeeJive juga donk.. :)

    [Reply]

    Blackberry Indonesia Reply:

    @Daniel
    BeeJive juga berbayar, sudah pernah di posting di web ini, search aja beejive
    atau baca list applikasi untuk chat facebook

    [Reply]


Share & Comment



Additional information

Categories

Subscribe & Daftar

  • BlackBerry Messenger PIN: 20ED6E8A
  • Get Link: http://bb.BerryIndo.com
  • Daftar Gratis: Email Newsletter
  • Sponsors

    Medan domains macan blackberry

    Copyright & Support

    Copyright by: BerryIndo.com | SiteMap | Twitter | Facebook | Contact | Supported by: MedanKu | Macan Group | Medan Talk All rights reserved Worldwide. BerryIndo is not associated with RIM