jobs finder

LINE Messenger for BlackBerry

Category : BlackBerry Applications
LINE Messenger for BlackBerryby BlackBerry Indonesia Communityon.LINE Messenger for BlackBerryLINE Messenger Chat Gratis for BlackBerry Nikmati Chat gratis!?-Messenger baru telah tiba LINE – baru messenger komunikasi yang digunakan di lebih dari 230 negara di seluruh dunia! Dengan LINE for BlackBerry Anda dapat menikmati bertukar pesan gratis dengan semua teman-teman Anda termasuk teman anda yang menggunakan iOS Apple atau Android devvice yang juga punya LINE […]
blackberry shop

LINE Messenger Chat Gratis for BlackBerry

Nikmati Chat gratis!?-Messenger baru telah tiba LINE – baru messenger komunikasi yang digunakan di lebih dari 230 negara di seluruh dunia!
Dengan LINE for BlackBerry Anda dapat menikmati bertukar pesan gratis dengan semua teman-teman Anda termasuk teman anda yang menggunakan iOS Apple atau Android devvice yang juga punya LINE Messenger. Coba sekarang!

* Fitur utama LINE – mudah, menyenangkan dan nyaman mengirim pesan dan foto dalam sekejap!

-Link Smartphone – PC – Tablet penggunaan versi smartphone di Pindahkan, PC/MAC versi di desktop Anda, dan versi web browser untuk tablet. Tetap berhubungan di mana pun kehidupan mungkin diperlukan waktu Anda!

-Banyak stiker menyampaikan emosi Anda dan membuat Anda chatting lebih menyenangkan dengan berbagai macam menyenangkan stiker! Ada 4 gratis stiker-set menunggu untuk di-download oleh Anda.

-BBM ™ integrasi mudah memeriksa info terbaru di update dengan BlackBerry ® Messenger Integrasi.
(Didukung untuk OS5 atau lebih tinggi. Untuk OS6, BARIS hanya dapat diinstal pada BBM ver.6.0 atau lebih tinggi) * seperti dengan aplikasi lain, biaya transfer data mungkin berlaku jika Anda tidak menggunakan jaringan Wifi. Oleh karena itu sebaiknya harga ponsel tarif tetap-rencana.

Terima kasih untuk membaca, dan kami berharap Anda menikmati LINE!

line for blackberry

More About LINE for BlackBerry

Enjoy Free Chat!?– A New Messenger has arrived

LINE – A new communications messenger used in over 230 countries worldwide!
With LINE you can enjoy exchanging free messages with all your friends. Try it now!

* LINE’s Key Features

- Easy, Fun and Convenient
Send messages and photos in an instant!

- Link your Smartphone – PC – Tablet
Use the smartphone version while on the move, PC/MAC versions on your desktop, and a web-browser version for tablets. Stay in touch wherever life may take you!

- Lots of Stickers
Convey your emotions and make your chats more fun with a huge variety of fun stickers! There are 4 free sticker-sets waiting to be downloaded by you.

- BBM™ Integration
Easily check the latest info on updates with BlackBerry® Messenger integration.
(Supported for OS5 or higher. For OS6, LINE can only be installed on BBM ver.6.0 or higher)

*As with any other apps, data transfer fees may apply if you are not using a Wifi network. We therefore recommend fixed-rate mobile price plans.

Thanks for reading, and we hope you enjoy LINE!

Download LINE Messenger for BlackBerry

Silakan download via AppWorld:

- Download via BlackBerry AppWorld

Download via OTA:

- Download OTA for BlackBerry OS5

- Download OTA for BlackBerry OS6

- Download OTA for BlackBerry OS7+

Source: Share : LINE v1.0.3 « Blackberry Indonesia Community

Download Link lainnya:

DOWNLOAD OTA:

OS.5: http://is.gd/gqz8DL

OS.6: http://is.gd/kyESyP

OS.7.x: http://is.gd/fewn1w

Download LINE Messenger for BlackBerry

Download Link OTA lainnya
- Download LINE Messenger v1.4.17
- Download LINE Messenger v1.3.8
- Downlod LINE Messenger v1.2.15
- Download LINE Messenger v1.2.9
- Download LINE Messenger v1.2.8

Jika link diatas sudah expired atau forbidden, coba cari link terbaru dan minta link terbaru dengan admin/mods di forum topic LINE messenger for BlackBerry

Kami selalu sarankan anda download dari BlackBerry World atau website LINE Messenger, Link Download OTA lainnya tidak terjamin, download dengan resiko sendiri.

Share halaman ini untuk share LINE dengan rekan anda.

Indahnya Berbagi..

 

Related Posts

203 Responses

  1. dickyNovember 20, 2012 at 9:22 amReply

    Bisa ko saya pakai provider 3 dengan bb 9870 bisa , pertama si pas di download failed terus saya coba berulang kali sampai 3 kali baru bisa

  2. rererezaramaNovember 21, 2012 at 1:35 amReply

    kok punya saya gbs dibuka sih ? selalu muncul tulisan “LINE could not be closed properly, please wait a moment and try again” . butuh pencerahan gan

  3. wputraNovember 21, 2012 at 4:05 pmReply

    cuma bisa pake provider telkomsel..

  4. candyNovember 23, 2012 at 8:08 amReply

    saya pakai telkomsel, bisa diinstall tp kok ga bs add teman ya???
    padahal sudah verifikasi di email, kasih tau gan caranya….thx

  5. bov1011November 28, 2012 at 6:23 pmReply

    sama ne,,aku jg gitu…LINE could not be closed properly, please wait a moment and try again..
    kenapa gitu yah…? aku bhkan dah delete trs download pun mase tetep begitu…
    thanks..:)

  6. irfandy tanigauNovember 29, 2012 at 1:35 pmReply

    Mau tanya knpa aplikasi LINE slalu could not be closed properly, please wait a moment and try again..
    Padahal sdh download berulang kali tetap bgtu,mohon bantuan nya..

  7. tvt0507December 15, 2012 at 6:53 amReply

    kok punya saya keluar tulisan “Sorry, this program will close, please try starting again after you have inserted SD card” ????

  8. bellaJanuary 3, 2013 at 4:52 pmReply

    aku udah install,pas mau login kok ada ‘please make sure that you have network connectivity and try again, apa salah aktif paketan?untuk telkomsel pake paket apa?thanks

    • Admin BerryIndo.comJanuary 3, 2013 at 10:50 pmReply

      Anda pakai paket apa? Mungkin tdk support. Pakai paket unlimited utk pastikan bisa pakai.

  9. Gi DoangJanuary 4, 2013 at 4:45 pmReply

    kok tdk bisa di buka line di bb 9700? ada tampak teks ” you will need to allow line to be use. Please start your divice and go to options > device > application managemen > line > edit permissions and selec [allow] sudah dibawa ke BB care juga semua bingun karena baru kenal dengan line. Bahkan disana sempat delete trus di download dan instal ulang tapi yang keluar tetap teks itu dengan latar belakang line warna hijau. gimana ya?

    • Admin BerryIndo.comJanuary 4, 2013 at 8:45 pmReply

      Ikuti instruksi yg diberikan:
      Buka options > device > application management > line > edit permissions and select [allow]

  10. QuartinaPWJanuary 4, 2013 at 11:36 pmReply

    baru aja download tp kok gakbisa ya? trs ada sangkut pautnya sama sd card gitu. udah dicopot trs pasang lg tulisan yg muncul tetep sama. di reboot juga udah. itu gimana ya caranya biar bisa aktif?

  11. kakarikaJanuary 26, 2013 at 11:58 pmReply

    Selain sticker, Apakah line Blackberry juga menyediakan emoticon sperti ?? ada di android.. Karna di line blackberry saya cuman ada sticker..

  12. chikaFebruary 20, 2013 at 12:49 pmReply

    kok gak bisa add akun resmi sih?

  13. Bahar Bahar DepokFebruary 23, 2013 at 3:41 pmReply

    Sy pakai Mentari Indosat..gampang kok download via app world..sekali ga bisa, diulang lagi langsung terinstall..lalu copot baterai..pasang + nyalakan lagi langsung dah masuk tuh LINE nya, tinggal di move ke Home Screen.
    Lalu Regis dan Add friend / Auto Add Friend, dia akan mencari sendiri teman yang di buku telepon kita yg punya akun LINE..
    Oya..pakai paket BIS Full Service yah..

  14. dyanFebruary 24, 2013 at 2:22 pmReply

    kok punya aku keluar tulisan “Sorry, this program will close, please try starting again after you have inserted SD card” ????

  15. rennyFebruary 27, 2013 at 10:38 amReply

    mau tanya dong aku kan dah berhasil nie dowlond line dan hari pertama sehabis dowlond line bisa dipake sampe malam eh besok pagi nya gak bisa dipake tiap kali buka line selalu muncul kata2 ini maaf,tidak dapat mengakses informasi pengguna sebelumnya,apakah anada ingin menghapusnya aku dah tekan hapus tapi tetep selalu muncul kaya gtu,ada yang tau gak yach kenapa kaya gtu?

  16. silviaFebruary 28, 2013 at 10:16 amReply

    KNPA..aplikasi line pada blackberry saya setelah dowload ga bisa dgunakan..selalu muncul..”line tidak dapat ditutup dengan benar dan coba lagi”,,padahal udah puna id ..bntuinn dunk….

  17. SilikaMarch 5, 2013 at 9:42 pmReply

    kok gbs?expired web nya?

  18. aciMarch 10, 2013 at 3:58 pmReply

    Tapi LINE di blackberry ga seru,ga bisa download free stiker,emotionnya ga ada trs gak bisa krm pesan suara,ga asyikkkk,BB suka error huhuhuhu

  19. ruddyApril 11, 2013 at 2:34 amReply

    invite ruddy elektronik
    PIN : 2751f03e
    yang ingin membeli blackberry dengan harga murah,silahkan Call/sms 082389177792,promo diskon 25% semua type BB

  20. GandhikaMay 7, 2013 at 11:48 pmReply

    Kalo nambah / download sticker yg baru di blackberry bisa ga ?

  21. mayonkMay 10, 2013 at 2:42 pmReply

    kenapa LiNE nggak bs dibuat phone call baik dari BB ke tab ataupun sebaliknya.seperti diiklan .tolong dibantu step2nya ya? thx

  22. Lia BillyMay 13, 2013 at 1:31 pmReply

    kapan ya aplikasi ini bisa dipake di OS 10??
    adakah yg punya link bwt download OTA untuk OS 10??

  23. Ayda SweatyMay 17, 2013 at 4:34 pmReply

    kalu email line bikin lgi apa pke email yg udh ada ..cos g bisa msuk”…caranya gmn ..sy pke bb torch 2 9810..tlong infonya ty…

  24. AnnisaJune 4, 2013 at 4:08 pmReply

    Cara kirim pesan teks gimana kok di BB saya gak bisa yah..?

  25. Luigi FulkFebruary 28, 2014 at 3:14 amReply

    I just want to tell you that I am just all new to blogging and site-building and honestly savored your blog site. Probably I’m planning to bookmark your blog . You absolutely have superb stories. Thanks a bunch for sharing with us your web-site.

  26. goedkope autovakantiesMarch 2, 2014 at 12:48 pmReply

    What are the most popular blog sites in the Philippines where I can submit my blogs for others to read?

  27. website cumshotsurprisetgp comMarch 2, 2014 at 4:21 pmReply

    Oh my goodness! Amazing article dude!

  28. here sexoviajes.comMarch 2, 2014 at 5:22 pmReply

    If you’re still on the fence: grab your favorite earphones, head down to a Best Buy and ask to plug them into a Zune then an iPod and see which one sounds better to you, and which interface makes you smile more. Then you’ll know which is right for you.

  29. go to articleMarch 3, 2014 at 2:09 amReply

    It’s hard to find educated people on this topic, however, you seem like you know what you’re talking about! Thanks

  30. check articleMarch 3, 2014 at 6:24 amReply

    Apple now has Rhapsody as an app, which is a great start, but it is currently hampered by the inability to store locally on your iPod, and has a dismal 64kbps bit rate. If this changes, then it will somewhat negate this advantage for the Zune, but the 10 songs per month will still be a big plus in Zune Pass’ favor.

  31. website princessbands comMarch 3, 2014 at 7:27 amReply

    Hands down, Apple’s app store wins by a mile. It’s a huge selection of all sorts of apps vs a rather sad selection of a handful for Zune. Microsoft has plans, especially in the realm of games, but I’m not sure I’d want to bet on the future if this aspect is important to you. The iPod is a much better choice in that case.

  32. Blair Stover Thor 2 ReviewMarch 3, 2014 at 2:48 pmReply

    I’ve been absent for a while, but now I remember why I used to love this blog. Thanks , I¡¦ll try and check back more frequently. How frequently you update your website?

  33. latest coupon codeMarch 3, 2014 at 4:00 pmReply

    Oh my goodness! Incredible article dude! Thank you, However I am encountering issues with your RSS. I don’t understand why I cannot subscribe to it. Is there anybody having the same RSS issues? Anyone who knows the answer can you kindly respond? Thanx!!

  34. free discount couponsMarch 3, 2014 at 5:07 pmReply

    How can i start firefox with a message to restore the last session?

  35. find more in hdapi.comMarch 3, 2014 at 5:40 pmReply

    Aw, this was a really nice post. Finding the time and actual effort to create a superb article… but what can I say… I put things off a lot and don’t manage to get nearly anything done.

  36. discounts and couponsMarch 3, 2014 at 9:11 pmReply

    How do I transfer current joomla files over to yahoo web hosting?

  37. printable couponMarch 3, 2014 at 10:20 pmReply

    How do I copy Firefox bookmarks between users on the same computer?

  38. Sauvegarde BackupMarch 4, 2014 at 6:49 amReply

    Decouvrir notre superbe site web : Sauvegarde automatique professionnelle

  39. blairstovercarfanatic.comMarch 4, 2014 at 11:11 amReply

    I’ve been surfing online more than 3 hours today, yet I never found any interesting article like yours. It’s pretty worth enough for me. Personally, if all site owners and bloggers made good content as you did, the web will be a lot more useful than ever before.

  40. Sauvegarde automatique professionnelleMarch 4, 2014 at 12:50 pmReply

    Voir notre nouveau site web : Sauvegarde Backup professionnelle

  41. www.crunchbase.com/person/blair-stoverMarch 4, 2014 at 12:57 pmReply

    Great opinions you’ve got here.. So content to get found this post.. Enjoying the page.. thanks alot :) Fantastic thought processes you’ve got here..

  42. printable grocery couponsMarch 4, 2014 at 3:30 pmReply

    Blogspot Question: How can I make my current blog appear on my personal webpage?

  43. discount codes couponMarch 4, 2014 at 5:34 pmReply

    I am running a small computer repair business in rural Ireland and would like to expand into doing low small, low cost, high quiltiy wordpress brochure websites for other small businesses.. . How can I find outsourcing partners abroad, that I can just simply email the content to, and have them create, small, 5 or 6 page unique wordpress sites for me at a rate of 1 per week?.

  44. discounts and couponsMarch 4, 2014 at 6:59 pmReply

    And I HAVE read wordpress support page. Just want to know, if my files over 3GB will be deleted if I will not extend my upgrade for another 12 months..

  45. browse pageMarch 4, 2014 at 11:25 pmReply

    A motivating discussion is definitely worth comment. I think that you need to write more about this issue, it might not be a taboo subject but generally people do not talk about these issues. To the next! Kind regards!!

  46. article of sitidelima.comMarch 5, 2014 at 6:48 amReply

    Very good post. I certainly love this site. Thanks!

  47. free online shopping couponsMarch 5, 2014 at 4:56 pmReply

    Can I start a blog that has recording of bad customer service?

  48. coupon codeMarch 6, 2014 at 12:00 amReply

    How do you start a blog? How do you get your own blog site or page?

  49. discount and couponsMarch 6, 2014 at 10:45 amReply

    I am new to blogging. How do I add a subscribe function to my site so new post will go to their email?.

  50. sprzatanie biurMarch 6, 2014 at 11:47 amReply

    When I originally commented I clicked the “Notify me when new comments are added” checkbox and now each time a comment is added I get three emails with the same comment. Is there any way you can remove people from that service? Thanks!

Silakan Berbagi / Komentar